JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Karta


Vägbeskrivning

Attunda tingsrätt ligger i Sollentuna centrum vid pendeltågsstationen. Längs med Tingsvägen finner du tre byggnader från söder till norr med: 

  • Polisen i Norrort och Norrorts åklagarkammare på Tingsvägen 7
  • Häktet Sollentuna och Frivården Sollentuna på Tingsvägen 9
  • Attunda tingsrätt på Tingsvägen 11

Med bil

Om du kommer med bil svänger du av från E4 mot Sollentuna centrum och svänger in på Tingsvägen (vid gamla Sollentunamässan).

Parkering

Det finns ett fåtal besöksparkeringsplatser framför tingsrätten. Det kostar 8 kr/timme vardagar 9-19. Du kan betala med kort (MasterCard, Visa, American Express, OK Q8, Statoil, Shell, st1, Preem, Volvokortet ) samt SMS. Observera att vissa platser endast är för kortare parkeringsperiod.

Vi rekommenderar istället att parkera längre norrut innan svängen på Tingsvägen där det finns en större betalparkering och i Sollentuna centrum finns ytterligare parkeringsplatser t.ex. på Aniaraplatsen, i parkeringshuset till Sollentunas köpcentrum.

Pendeltåg

Attunda tingsrätt ligger längs med Sollentuna pendeltågsstation på pendeltågsträckan som går mellan Märsta och Södertälje centrum. Du kan gå av i södra eller norra delen av perrongen och därefter tar det bara någon minut att gå till tingsrätten på Tingsvägen 11.

Tidtabeller hittar du på SL:s reseplanerare (öppnas i nytt fönster)

Buss

Ett antal bussar går till och från Sollentuna centrum. Från busscentrum går du gången under pendeltågsstationen och upp på Tingsvägen. Det tar bara några minuter att komma till tingsrätten.

Gå in på SL:s reseplanerare för tidtabeller och information om vilka bussar som går till och från Sollentuna centrum (öppnas i nytt fönster)Senast ändrad: 2018-10-17

Kontakta tingsrätten

Telefon- och expeditionstid
Måndag - Fredag
kl. 08.00 - 16.30

Telefon- och expeditonstiden kan vara förkortad dag före helgdag.

Växel 08-561 695 00
 
Från och med den 1 oktober 2018 upphör möjligheten att kontakta Attunda tingsrätt via fax.
 
Samordningsenhet
08-561 696 04
attunda.tingsratt@dom.se

Brottmålsenhet

Tvistemåls- och ärendeenhet
08-561 696 02
tvistemalarende.attunda.tingsratt
@dom.se